dag 1

We zijn gisteren nog op tijd in Gent geraakt voor de marionette à la planchette van Arnaud Degimbe. Daar in de buurt zijn we ook enkele zeer fijne nog-niet-bevallen en pas-bevallen collega’s tegen ’t lijf gelopen. En later op de avond nog de poppenvoorstelling ‘Variety on strings’ kunnen meepikken. Lena heeft toch wel zeker één minuut van de driekwartier naar de poppen gekeken. Voor de rest heeft ze vooral gesprongen, gedanst, gevallen, in de handjes geklapt en overtuigend in de broek gedingest. Gelukkig waren we goed voorzien van doekjes en broekjes.

En we waren toch wel onze kodak vergeten gisteren! Maar geen nood want fotoroma was daar ook. (nog eens heel erg bedankt, Martine!)

En omdat mensen met kinderen héél soms ook eens aan zichzelf durven denken, rijden we nu als de wiedeweerga naar de gratis all-in kinderopvang om daar onze kroost te droppen en dan als de bliksem onze auto thuis in te ruilen voor onze vélo om dan fluks en gezwind naar de Bijloke te sjezen en daar te gaan chillen als een verliefd koppeltje dat voor het eerst alleen naar een festival mag. We kijken er al maanden naar uit, eigenlijk.

En na Bluenote (ja, het is ‘Gent Jazz’, ik weet het) gaan wij nog van reportertje spelen op het vuurwerk waar de muziek gecomponeerd werd door 9 jonge beloften waarvan onze eigenste nonkel accordeon er één van is. Hij componeerde de muziek voor net vóór den bloemekee en ook daar kijken we geweldig naar uit.

Advertenties

Een gedachte over “dag 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s