de bakfietsregentent, 3 maand later gearriveerd

We zijn onze bakfiets gaan afhalen op 24 mei. De fietsenmaker kwam toen met de spijtige mededeling dat de bijbestelde regentent helaas niet geleverd was. En dat hij het zeker zou opvolgen en een seintje zou geven als.

Sindsdien kregen we minstens 1 keer per maand een telefoontje, dat de regentent er nog steeds niet was en dat er blijkbaar een vertraging was bij de productie maar dat ze er snel zou komen. Het was wachten tot gisteren. Jammer, het heeft ons wel een paar dagen bakfietsplezier gekost tijdens de zomervakantie.

Maar genoeg geklaagd! De bakfietsregentent is gisteren gearriveerd!
(en we hebben geen excuses gekregen van Gazelle, ook geen korting, en tóch zijn we heel tevreden, how cool is that)

bakfietsregentent

bakfietsregentent

bakfietsregentent

Advertenties

3 gedachtes over “de bakfietsregentent, 3 maand later gearriveerd

 1. Drie maand is geen reden tot klagen.
  Onze regentent is besteld in juni.
  Zes maand later kunnen ze zelfs geen leverdatum geven.

 2. Fijn…pfff. Hier nu ook toe aan een regentent. Gisteren de Melia peuterstoel geïnstalleerd en die mag echt niet nat worden (en de kleine jongen natuurlijk ook niet). Tot nu toe hebben we de Cabby voornamelijk gebruikt in het voorjaar, toen het weinig regende. Maar nu kunnen we er echt niet meer omheen: hij moet er komen. Hebben jullie tips waar ik ‘m het beste kan bestellen, en ook waar niet?

  Groet en veel fietsplezier!

  PS die afdekhoes, is die waterbestendig?

  1. Ik ben niet content van de regentent, veel te broos en niet handig op te zetten of te demonteren. Wel zeer te spreken over het afdekzeil. Aangezien onze bakfiets tussen 8 en 16u niet overdekt kan staan, gebruiken wij liever dat afdekzeil. Als het een fikse bui doet, dan blijft de cabby droog onder het afdekzeil, niet onder de regentent. Bovendien vangt die regentent veel te veel wind, zeer onhandig dus. Ik geef de kinderen nog liever een grote paraplu om onder te zitten, in combinatie met het afdekzeil als de bakfiets stilstaat. Bestellen zou ik doen via een dealer in je buurt (fietsenwinkel en verdeler van Gazelle)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s