in de categorie dingen die ge normaal maar één keer zoudt mogen tegenkomen maar die ge om godweetwelke reden dan toch een tweede keer tegenkomt

’t is precies lijstjesweek

Welaan, dan doe ik ook van lijstje.
En wel met deze schitterende spiksplinternieuwe spin-off, namelijk een lijst van willekeurig zo meteen voor de raap vuist weg uit de mouw geschudde “dingen die ge normaal maar één keer zoudt mogen tegenkomen maar die ge om godweetwelke reden dan toch een tweede keer tegenkomt”.

 • Tomatensoep eten, de borden niet afspoelen maar direct in de vaatwasmachine steken en dan de vaatwasmachine op ‘eco’ zetten.
 • Naar een feest willen vertrekken en snel eerst nog uw tanden willen poetsen maar uw sjiek hemd alreeds aangetrokken hebben.
 • ’s Morgens naar het werk fietsen met veel te weinig lucht in uw banden omdat ge denkt dat ge veel te laat zult komen als ge die fietspomp nog moet zoeken en dan die banden eerst nog moet oppompen en wie weet kan dat zelfs mislukken / en dit dan ongeveer driehonderd werkdagen na elkaar / en dan ook heel erg moe worden van uzelf.
 • In het bijzijn van uw tweejarige dochter een conversatie proberen voeren met een andere volwassene en u accidenteel het woord “sap” of “koek” of “snoep” laten ontvallen.
 • U ’s avonds laat nog efkes neervlijen op de mat voor de kijkbuis met het gedacht in luttele tijdspanne de weg naar de bedstee te vinden.
 • Uw telefoon opnemen als het telefoonnummer u onbekend is.
 • Uw telefoon opnemen.
 • Een kind verwekken maar ook liefhebber zijn van uitslapen-in-al-zijn-facetten.
Advertenties

5 gedachtes over “in de categorie dingen die ge normaal maar één keer zoudt mogen tegenkomen maar die ge om godweetwelke reden dan toch een tweede keer tegenkomt

 1. Ge gaat het misschien niet geloven, maar dat van dat uitslapen, dat komt terug. Echt waar.
  Er komt zelfs een dag dat ge alleen met uw vrouw aan de ontbijttafel zit, en u ergert omdat uw kinderen maar niet willen opstaan (en dat ergeren, dat gaat ook over)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s