desgevallend

Desgevallend had ik de voorbije dagen iets geschreven kunnen hebben …

  • Over een fietsoversteekplaats die ik dagelijks nodig heb – en die nu al een jaar open ligt, ondanks wegenwerken die komen en gaan en nu alweer zijn gegaan – maar waar zelfs Sven Nys de sprong niet zou durven wagen. Gelukkig deed fietsbult zijn plicht – ik ben overigens te kwaad om daar nog iets over te kunnen schrijven.
  • Over de intrede van Sinterklaas en hoe wij Sinterklaas niet hebben gezien, ook al zaten wij onze tenen op te warmen bij Brullende Goochelpiet, in het Vleeshuis, *precies* op het uur dat Sinterklaas daar volgens het officiële programma de kindjes zou komen begroeten en onze tekening in ontvangst zou komen nemen. De tekening van Lena ligt op Hem te wachten, een beetje krom getrokken van de nattigheid. Hij mag er nu zélf omkomen, volgende week. En over dat schoentje denken wij ondertussen nog eens goed na.
  • Over het doormaken van 4 (vier!) lange zondagse uren in de auto, in de sneeuwfile, grotendeels op de E40. Met kindjes die al bij al nog draaglijk waren maar ikzelve al borde de un ataque de nervios.

… ware het niet dat de tijd en de goesting om te bloggen even helemaal zoek is.
Het komt wel goed.

Advertenties

2 gedachtes over “desgevallend

  1. Er zijn inderdaad zo van die dagen … Courage, in elk geval (één troost inderdaad, het komt weer goed).
    En ja, wij waren/zijn zeer slechte ouders, maar wij zijn nooit naar de intrede van de Sint gaan kijken en misschien is ons kroost daardoor gruwelijk gefrustreerd, maar wij zagen dat echt niet zitten: de massa, de kou, het urenlange wachten, niet zeker zijn of je dan de sint wel goed zou zien, enz., neen bedankt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s