buisjes (2)

De eerste nacht-met-buisjes is voorbij, de tweede nacht-met-buisjes wordt hier op gang getrokken. De voorbije nacht is Zita tussen ongeveer 2u en 6u niet wakker geweest. Denken we.

Vóór 2u was het als vanouds. Elk uur moeten opstaan om Zita huilend rechtop te vinden terwijl ze de oren van haar knuffelhondkonijn in haar eigen oortjes probeert te duwen.

Er zullen nog véél nachten van vier-lange-uren-zalig-doorslapen moeten volgen vooraleer ons lichaam opnieuw in staat zal zijn om – ik zeg maar wat – een gat in de lucht te springen.

O sleep, O gentle sleep,
Nature’s soft nurse, how have I frighted thee,
That thou no more wilt weigh my eyelids down
And steep my senses in forgetfulness
(William Shakespeare, Henry IV)

Ondertussen was / is er ook vanalles loos met de rest van ’t huishouden. We zullen er willekeurig iets uitlichten: Lena bijvoorbeeld. Eerst ziek geweest van ’t weekend, nu eet ze niet meer, ze speelt niet meer, ze wil voortdurend slapen, en nog vanalles (alweer stoelgangproblemen maar deze keer de vrolijke tegenstelling van constipatie). Dus gisteren naar de dokter — we komen stilaan aan een gemiddelde van één dokter per dag — mét onwelriekend monster in geurdoorlatend botervlootje. Versus een volle wachtzaal. Ambiance.

En zo heeft u meteen een stukje van de reden van de huidige blogcrisis hier in Deboom Residence.

(en bij uitbreiding alle andere crisissen waar ik de hand in heb)

Advertenties

5 gedachtes over “buisjes (2)

  1. Oh boy dat klinkt heavy. Ik moest wel lachen met dat botervlootje…zo heb ik ook eens in de wachtzaal gezeten. Veel beterschap voor de meisjes en hopelijk stapelen de uurtjes slaap zich dan geleidelijk aan weer op

  2. Och jong, als ’t een troost mag zijn (probably not), we hebben hier ook al the winter from hell achter de rug wat zieken betreft.

    Schreef ze met een kop vol snot en in ziekenverlof. Hoezee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s