kamers

Het lijkt wel alsof wij tijdens de Gentse Feesten alleen maar Gentse Feesten doen en daar dan verslagjes over schrijven voor Gentblogt. Dat is natuurlijk wel een klein beetje waar. Maar gelukkig zijn er 24 uren in een dag en zijn wij bijvoorbeeld eens in Ikea geraakt deze week en hebben wij ons huis al een beetje onder handen genomen.

We hebben boven in totaal 5 ruimtes: 1 badkamer + 3 kleine kamers + 1 grotere kamer. Op die grote kamer sliep Zita, tot vorige week (omdat die grote kamer naast onze slaapkamer ligt en dan is de kans minder groot dat Lena ’s nachts wakker wordt, omdat we dan sneller bij Zita zijn als ze aan ’t wenen is, nog steeds enkele keren per nacht trouwens, maar er is verbetering in zicht, denken we). Tijd dat Zita, net als Lena, ook een eigen kleine slaapkamer kreeg. En dan zouden we iets kunnen doen met de grote kamer, bijvoorbeeld in 2 knippen met room dividers en dan de ene helft bureauruimte en de andere helft speelkamer.

Maar dan moest eerst de kleine kamer waarin onze bureaus en computer en boeken en mappen en dingen stonden, volledig leeggemaakt worden. En de grote kamer waarin Zita sliep en waarin gigantisch veel rommel plus iets wat zonder problemen had kunnen doorgaan voor de stock van een kinderkledingzaak, ook volledig leeggemaakt worden. En als dat dan allemaal gebeurd was, dan moest alles opnieuw ingericht worden, zoals bijvoorbeeld Velux-verduisteringsgordijnen en Velux-vliegenramen (want dat hadden we nog niet) — “gemakkelijk te plaatsen”, u kent dat. En verlichting installeren, en kasten, en speelgoed sorteren. Enz.

Maar we zijn er geraakt, ’t is af.
Nu nog leren opruimen elke dag.

clown

Advertenties

Een gedachte over “kamers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s