van die keer dat het september was

En dat het leven plots agressief met de faren begon te flitsen om ons vervolgens rechts in te halen.

Wij werken beiden in het soort fabriek waar je alleen maar september moet overleven om voor de rest het hele schooljaar zo goed als vegeterend door te komen. Hetgeen helemaal gelogen is maar u begrijpt wat ik bedoel.

Werkmaand September valt bangelijk samen met Feestmaand September. Als we het laatste weekend van augustus meetellen, dan komen we aan 5 opeenvolgende weekends van feesten, zomerstuipen, dingen doen.

Er was een memorabel vrijgezellenweekend en het weekend nadien was er o.a. een heerlijk trouwfeestje. Er is straks nog Coyendans waar wij de hele zaterdag een rommelstand zullen verzorgen — zoek ons zaterdag in de Gandastraat, ge kunt kloppen doen, ‘zweertu — en waar wij zondag naar kleutertoneel gaan, nadat we elders onze sporen zullen verdiend hebben op de paddenstoelententoonstelling in de Tuin van Kina.

En ook de overige weekends zitten nog stamp-nok-eivol. Er is een speelplaatshappening en er is het tienjarig bestaan van een obscuur whisky-gezelschap waarvoor ik ook al het hele weekend afhuizig zal zijn.
It’s a dirty job but someone’s gotta do it.

Een gedachte over “van die keer dat het september was

  1. Na het trouwfeest zien we je weer op de rommelmarkt. Wij staan bij de gezellige partytent aan het gras, waar je rolstoelen, hond, lekker eten en bubbels bij elkaar vindt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s