lilla spöket laban

Het was tot ongeveer vandaag perfect mogelijk om hun vrijetijdsbesteding verlicht despotisch in te kleuren.

Zelfs indien ze zogezegd carte blanche zouden krijgen in een speelgoedwinkel, dan nog zou hun keuze verfijnd gemanipuleerd worden door het ouderlijk farizeïsme en zouden ze nooit de kassa passeren met een schminkdoos van barbie.

Maar ze worden ouder, ook slimmer. En ze worden steeds vaker beïnvloed door alles en iedereen: de speelplaatsretoriek, de kleren van de prom queen, de peer pressure, de lokzang van de commercie.

Zo vraagt Lena al weken wanneer we eens naar “die film van die Zwarte Megamindy” gaan kijken. Dat heeft ze dus niet van ons. En die speelt alleen in Kinepolis en daar zijn wij allergisch aan.

Dus wij deze middag naar Studio Skoop voor Spookje Laban. Ze hebben genoten van begin tot eind, ze zijn er zot van. Wij 1 – Zij 0 (*sardonische bulderlach*)

Advertenties

2 gedachtes over “lilla spöket laban

  1. “Het molletje (Krecik) ” – ook (en enkel nog, waarschijnlijk) in Studio Skoop – doet het ook goed.

    Van 1957 tot 1975 maakt de Tsjechoslowaak Zdenek Miler een reeks animatiefilms voor de kleinsten met in de hoofdrol Het Molletje. Dit vrolijke beestje leeft in een bos vol beweeglijke wezens en wordt telkens geconfronteerd met een probleem, dat vaak van ecologische aard is. Met de hulp van zijn vriendjes weet hij scheve situatie’s steeds weer recht te trekken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s