juni

Ze zijn nooit zwaarder geweest, de loodjes.

De jaarlijkse eindeschooljaarsdrukte krijgt dit jaar het uitzonderlijke gezelschap van verhuisstress. (maar ergens tussen 8 en 9 september, als het organiseren van het openingsweekend eindelijk voorbij zal zijn, zal ik daar dan eens goed mee lachen, en mij desgevallend een half of een heel been afzuipen)

Dat zou moeten volstaan, denk je dan, ware het niet dat Zita nu maandag wordt geopereerd. Omdat het nu wel eens gedaan mag zijn met al die longontstekingen, grijpt de NKO-squad naar de meer ingrijpende middelen: amandelen (eruit), poliepen (eruit), buisjes (erin). In de hoop nadien minder snel vatbaar te zijn voor longinfecties.

Het aërosollen is nog steeds op kruissnelheid maar brengt geen soelaas, alleen gedoe en frustratie en ruzie. Zita is sinds de krokusvakantie nog geen dag snotvrij geweest, ik bedoel van het zwaargroengeïnfecteerde soort. En er is nog geen dag of nacht geweest dat ze niet de longen uit haar lijf hoest.

En dan was er nog iets. Maar dat ben ik vergeten.

Advertenties

5 gedachtes over “juni

  1. al een bronchovaxom kuur geprobeerd voor Zita? Is iets weerstandsversterkend specifiek voor luchtwegaandoeningen… alleen op doktersvoorschrift, hier heeft het geholpen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s