terug van weggeweest: mijn fiets!

Weet u nog: 12 maart, de stoutmoedige diefte.

Ik heb hem terug!

Weliswaar met kapotte achterband. (onder andere)

De schobbejak — om nog te zwijgen van de schelm, de schurk, de schoelje, de schavuit, de schoft, de schabbernak — is erin geslaagd om mijn nieuwe fiets op 3 maanden tijd te veranderen in een getraumatiseerd stalen ros. Bij het wegschrapen van het kadernummer (op 2 plaatsen) heeft het frame en vooral de fietsbel zwaar afgezien. En mijn fiets heeft duidelijk altijd buiten geslapen: corrosie aan de vijzen en ook de ketting is helemaal verroest.

Meer kan ik (nog) niet vertellen, althans niet op dit forum. De dader is (nog) niet gevat maar dat kan voor elk moment zijn, Mega Mindy is op komst. Het is spannend, een beetje gelijk in Ladri di biciclette. Misschien later meer, misschien niet.

Ik ben alvast een welgemeende dankyou verschuldigd aan Biker en eigenlijk ook aan het extreem lage IQ van nog nader te bepalen tuig.

Advertenties

6 gedachtes over “terug van weggeweest: mijn fiets!

  1. Wow, dat is eigenlijk heel goed nieuws, spijtig dat zo heeft afgezien… wie weet wat die allemaal heeft meegemaakt in de tussentijd :)

  2. Amai goed nieuws! Ben blij voor je, maar de schade eraan moet wel pijn doen. Ik zou zo triest zijn mocht het mij overkomen. Fiets ze!

    1. Hoe de vork precies aan de steel zit, weet ik eigenlijk zelf (nog) niet. Maar feit is dat mijn fiets werd binnengebracht voor reparatie bij de winkel waar ik hem had gekocht. En dat meneer de dief daags nadien werd opgepakt en dat ik zelfs mijn kosten zal gerecupereerd zien. Hoe cool is dat niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s