ziek ziek ziek

En wij die dachten dat de rommelmarkt een jaarlijkse traditie zou worden — wie goesting heeft om morgen van 11 tot 17u op DOK-markt te staan: stuur mij zo snel mogelijk een mailtje (zie about-pagina) en u krijgt onze felbegeerde 2-keer-3-bij-2.

Neen, er was een andere traditie die we even vergeten waren: in augustus doen wij van kliniek. Geen longontstekingen voor Zita deze keer, wel een salmonella-infectie voor Lena.

gisteren, om 14u, op spoed
spoed

vandaag, om 14u, op de kamer
ziekenhuisblues

Het begon een paar dagen geleden met buikpijn en steeds frequenter gejeremieer. Dan een volledig slapeloze nacht van woensdag op donderdag, u mag mij bedanken omdat ik daarover niet in details treed. Dan 2 keer naar de dokter. Dan alweer een slapeloze nacht waarbij ook het water werd overgegeven. En dan gisteren naar spoed.

Een halve dag op de spoedopname, echografie, bloedonderzoek — crp 16 mg/dl of 160 mg/l, dat is gelijk veuls te veul — en dan pediatrie. Ze ligt nu anderhalve dag aan het infuus en de pijnstillers doen iets te weinig hun best. Antibiotica is niet aangewezen omdat ze dan nog langer kiemdrager zou zijn, dus zal ze zelf de infectie zelf moeten overwinnen.

Maandag begon ze normaal (samen met een vriendin) aan een fantastisch danskamp. Ze keek er al weken enorm naar uit.

Ik ging dan maar eens zuchten nu.

Advertenties

5 gedachtes over “ziek ziek ziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s