maakt u geen zorgen, ze groeien daar uit

Met die troost moeten we het al een paar jaar stellen. Ook daardoor vonden we het niet zo heel erg dat ons aerosoltoestel vorig jaar de geest gaf. Maar kijk, gisteren hebben we ons dan toch een spiksplinternieuw machientje aangeschaft.

aerosol

Zita is nu al 5 weken ziek, er gaat geen week voorbij of we moeten haar minstens een dag van school houden. Deze week mag ze zelfs helemaal niet naar school. Opnieuw antibiotica en opnieuw aerosol. Elke 5 minuten snot-drainage en toestanden. En ’s nachts blaffen wij allemaal mee voor de gezelligheid.

Onze dagen brengen we door met spelletjes en met Dora op de kijkbuis — overigens, wie dacht dat Zita niet kon praten omdat ze nooit (nooit!) antwoordt als je haar iets vraagt, nou nou, dat is dan buiten Dora gerekend… Zegt Dora: “Waar moeten wij nu heen? Naar de Getallenpiramide of naar het Warboeloerwoud?” Zegt Zita: “Naar de Getallenpiramide! De Getallenpiramide! De Getallenpiramide! De Getallenpiramide!” en ook: “Yes! Yes! Yes!”

Speciaal voor Zita is Sinterklaas ook wat vroeger gekomen dit jaar.

kasteel, prinses

De Sint is met zijn tijd mee, dankzij de wondere wereld van het wereldwijde web heeft hij dit prachtige prinsessenkasteel een tweede leven geschonken. Het is crisis in Spanje.

Advertenties

3 gedachtes over “maakt u geen zorgen, ze groeien daar uit

  1. ’t is wel waar, hoor: ze groeien daar uit… bij onze kinderen is ’t gestopt toen de lagere school ongeveer gedaan was :) dus nog even doorbijten!

  2. Aj, helemaal niet leuk dat aerosollen, al neem ik aan dat met het ouder worden de dagelijkse strijd mindert en ze begrijpen waarom ze er moeten aanhangen?

    Ha, een prinsessenkasteel, dat is bij ons nog steeds een hit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s