mucus, in perpetuum

Toen ik 14 dagen geleden een serieuze zaag spande over de gezondheid van Zita, ging ik ervan uit dat het alleen maar kon beteren.

Ondertussen is Zita 7 weken ziek, alliteratiegewijs een meevaller. De voorbije maand hebben we 3 verschillende dokters gezien, ze gaat ook deze week niet naar school en ze is vandaag opnieuw aan een sterkere antibioticakuur begonnen, we krijgen 48u en anders zal het vermoedelijk opnieuw datgene zijn dat we voorlopig nog niet durven uitspreken omdat we nog niet durven denken dat het wel eens opnieuw datgene zou kunnen zijn. Want nog steeds dezelfde “bacteriële infectie op de luchtwegen” en nog steeds nachten van koorts en hoestbuien en dagen van snot en koorts en snot en aerosol en snot. En snot.

Vorige week is ook Lena ziek gevallen — die heeft trouwens de nacht van donderdag op vrijdag een persoonlijk record gevestigd: we hebben de emmer naast haar bed meer dan 15 keer mogen uitspoelen.

Nee, de vakantie zal geen week te vroeg komen.
(zou ik zeggen mocht het gelijk welke andere dan de fucking kerstvakantie zijn)

Advertenties

2 gedachtes over “mucus, in perpetuum

  1. allé zeg zo hardnekkige beestjes… fingers crossed dat het niet wordt wat ge niet wilt. Want ik heb vorig jaar de ganse fucking kerstvakantie in het ziekenhuis doorgebracht met de zieke dochter en oh boy dat is écht niet tof.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s