het is zomer

De zomer van 2011 blijft voor ons die zomer dat Zita twee keer voor een week werd opgenomen. De zomer van 2012 zal herinnerd worden als de zomer van de Campylobacter.

Voor de zomer van 2013 wordt het nog even afwachten. Ik hoorde gisteren een domme meneer vertellen dat geluk iets is dat je kan afdwingen, waarmee hij impliciet wilde zeggen dat het Jurgen Van den Broeck zijn eigen fout is dat hij een renner die vóór hem tegen 65 km/u op de grond smakt niet meer kan ontwijken. Sommige mensen zou beter nooit om een mening gevraagd worden, toch niet voor een microfoon.

Enfin, ik doe niks anders dan afdwingen maar ik doe het wellicht fout. Ikzelf ben al een week ziek en Lena moesten we gisteren van knutselkamp halen omdat ze daar aan ’t overgeven was. Waardoor ze niet mee kon naar het baby-ezelbezoek waar ze zo naar uitkeek. Maar dat is het minste, we zijn 24u verder en ze heeft sindsdien al minstens 10 keer gal overgegeven, geen druppel vocht kunnen binnenhouden, ook motilium vliegt er meteen weer uit, dus het wordt spannend. We beginnen nu met anti-uitdrogingsmedicatie: volgens de dokter mag haar toestand tegen 16u niet meer eh… braakliggend zijn. Het kan dus elk moment gaan keren. Of niet. Spannend.

ziek ziek ziek

Een groot geluk dat we morgen nergens naartoe moeten.

Update 10 uren later: het is gekeerd / gevaar geweken / oef!

Advertenties

Een gedachte over “het is zomer

  1. ik wens je veel geluk voor de zomer van 2013 – niet afgedwongen, gewoon van heel harte gewenst en gegund. Ik denk dat dat beter werkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s